Wijn en Spijs: Catalonië

Oct 12, 2020
Wijn en Spijs: Catalonië

Het achterland van Barcelona staat bekend als centrum van de creatieve haute cuisine en heeft nog veel meer te bieden! Maak kennis met de karaktervolle wijnen van de uitlopers van de Pyreneeën, gerijpt onder de warme Spaanse zon. En een Catalaanse fiësta begint vanzelfsprekend met bruisende Cava.

Stadsschouwburg

Geen avond smaakt hetzelfde in deze spannende reeks wijn-spijsdiners in het restaurant van de Stadsschouwburg waar wat er in het glas zit bepaalt wat er uit de keuken komt. Elke unieke editie neemt gastheer-sommelier Isaac Kaemingk je mee op reis naar een tot de verbeelding sprekende wijnstreek. Hans Janssen van Margaret Wines en een gerenommeerde wijnmaker voor het verhaal achter de wijn, brengen de wijn rechtstreeks uit de wijngaard bij je aan tafel. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je verrassen door karakteristieke wijnen en perfect daarbij passende gerechten.

Wijn & Spijs: Catalonië


Cookies op deze website

Vakantieinonsstadsie.nl maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.