Muzikale verrassingstour TivoliVredenburg

Jul 20 - Aug 30, 2020
Muzikale verrassingstour TivoliVredenburg

Kun je wel weer een dosis livemuziek gebruiken deze zomer? Waar TivoliVredenburg eerder meerdere concerten per avond had, moet het muziekcentrum nu op een andere manier muziek brengen. Gelukkig zijn zij daar ontzettend goed in! Loop mee met Walk The Line: een unieke verrassingstour door TivoliVredenburg.

In een groep van veertig mensen maak je een tour van twee uur. Onderweg maak je vier tussenstops in de Ronda, Grote Zaal, Pandora, Hertz of Cloud Nine. Daar kan je genieten van muzikanten, dichters, bands en ensembles van eigen bodem. Wie er op het podium staat, blijft een verrassing. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse genres, kunstvormen en zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is.

Alle data en tijden zijn te vinden op de website van TivoliVredenburg.

Walk The Line


Coronaproof
In een select gezelschap begeef je je door het bijzondere gebouw, er is een constante luchtverversing van buitenaf en er kan altijd 1,5 meter ruimte zijn tussen jou en de andere muziekliefhebbers.Cookies op deze website

Vakantieinonsstadsie.nl maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.