Star Lodge Arrangementen

Jul 1 - Sep 30, 2020
Star Lodge Arrangementen

Star Lodge Hotel heeft verschillende arrangementen samengesteld zodat jij helemaal ontspannen een nachtje weg kunt. Welk arrangement past het best bij jou? Sportief, luxe, feestelijk of familie?

Je kunt de arrangementen boeken door een mail te sturen Star Lodge Hotel.

Stuur een mail naar Star Lodge

 

City Center Lodge Arrangement Luxe

Laat je je graag in de watten leggen? Boek dan bij het City Center Lodge Hotel een luxe Utrecht Arrangement. Dit arrangement bevat heerlijke maaltijden, een luxueuze overnachting, een fietstour, een bezoek aan een museum en meer! Je hoeft nergens meer aan te denken.

Star Lodge Arrangement Sportief

Ben je graag actief en heb je zin in een volledig verzorgde dag inclusief overnachting in Utrecht? Star Lodge heeft voor jou het Sportief Utrecht arrangement samengesteld. Stap op de fiets en laat je verrassen door de veelzijdige omgeving in Utrecht. Onderweg pauzeer je voor een uitgebreid diner. De dag sluit je ontspannen af in het hotel.

Star Lodge Arrangement Familie

Ga er twee dagen tussenuit met het gezin en denk even helemaal nergens aan. Met dit arrangement van Star Lodge en partners worden jij en je gezin in de watten gelegd. Pak de fietsen en de routekaart en fiets langs heerlijke restaurants. Alles is voor je geregeld.

Star Lodge Arrangement Feestelijk

Heb je zin in een feestelijke avond? Met het Arrangement Feestelijk van Star Lodge kom je vanzelf in de feeststemming. Fiets door de stad, ontdek de leukste brouwerijen met heerlijke biertjes en kom in festival sferen bij het diner. Na al deze activiteiten stap jij natuurlijk in een heerlijk bed om uit te rusten.Cookies op deze website

Vakantieinonsstadsie.nl maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.