Schaken op straat bij Het Utrechts Archief

Jul 19 - Oct 31, 2020
Schaken op straat bij Het Utrechts Archief

Een klein Frans dorpje, warme straten, de felle zon en een paar schakende mannen op straat. Een heerlijk vakantiebeeld wat iedereen herkent. Dit kan nu ook in Utrecht. Vanaf nu kun je schaken met nijntje, de Dom en Sint Maarten bij Het Utrechts Archief. De Domtoren als koning, verzetsheldin Trijn van Leemput als dame en de Utrechtse lieveling nijntje als pion. Het Utrechts Archief heeft samen met bewoners en organisaties een écht Utrechts schaakspel gerealiseerd voor alle Utrechters.

Het schaakspel staat op het plein van de voormalige Paulusabdij en Rechtbank van Utrecht en is samen met verschillende partijen en mensen uit Utrecht gerealiseerd door het starten van een crowdfundingcampagne. Wie daag jij uit om een potje te komen spelen?Cookies op deze website

Vakantieinonsstadsie.nl maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.