Potje jeu de boulen bij JEU

Jul 10 - Sep 30, 2020
Potje jeu de boulen bij JEU

Speciaal biertjes drinken en quasi nonchalant balletjes gooien alsof je op de Franse camping bent? Bij JEU kan het deze zomer!

JEU is de eerste jeu de boulesbar van Utrecht. Met de opening van JEU heeft de aloude sport petanque zijn eigen plek in de mooie stad Utrecht gekregen, alleen dan in een nieuw jasje. Jeu de boules is allang niet meer stoffig en de jonge generatie heeft de sport herontdekt. En wat geeft er nou meer een campinggevoel dan dit spelletje? Speel samen met vrienden, collega’s of familie jeu de boules in urban ambiance. Tijdens het boulen kun je natuurlijk ondertussen borrelen met de lekkerste speciaalbieren uit onze bar en bestel de lekkerste streetfood en borrelplanken vanuit de open keuken.

Deze hotspot is populair, dus wil je verzekerd zijn van een (indoor) jeu de boulesbaan? Reserveer dan een plekje. JEU is van woensdag t/m zondag geopend.

JEU de boules bar

 Cookies op deze website

Vakantieinonsstadsie.nl maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.