Open dag bij het Werftheater (verlopen)

Aug 30 - Aug 30, 2020
Open dag bij het Werftheater (verlopen)

Bij de start van het nieuwe theaterseizoen organiseert het Werftheater op zondag 30 augustus een open dag. Maak kennis met het Kleinkunst Theater, dat al 42 jaar onderdeel is van het cultureel aanbod van de stad. Je wordt ontvangen met een exotisch drankje: een verfrissende cocktail van spekkoeklikeur, met ginger ale en een schijfje citroen. Vervolgens zal Yvonne Groeneveld een programma brengen over Utrecht.

“Kloppend hart”  gaat over Utrecht. Utrecht als het kloppende hart van Nederland, maar ook de stad die het hart van cabaretière Yvonne Groeneveld laat kloppen. In haar eigen Werftheater speelt zij een speciaal programma om haar verbondenheid met deze stad te tonen. Geïnspireerd  door het leven van alledag, de historie en persoonlijke herinneringen schreef Yvonne Groeneveld  een serie liedjes en gedichten die een leidraad zullen vormen in deze bijzondere show.

Het theater aan de Oudegracht kan vanwege de coronamaatregelen maximaal 42 bezoekers ontvangen en is geopend vanaf 12.00 uur. De voorstellingen beginnen om 13:00 uur, 15:00 uur en 17:00 uur. De kosten bedragen €5,- (incl. het drankje). Reserveer van te voren via de website van het theater.

werftheater.nl


Cookies op deze website

Vakantieinonsstadsie.nl maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.