King of the Court (verlopen)

Sep 9 - Sep 12, 2020
King of the Court (verlopen)

King of the Court komt weer naar Utrecht! Dit internationaal beachvolleybaltoernooi is het eerste grote beachvolleybalevenement sinds corona. Op woensdag 9 september wordt het Jaarbeursplein 4 dagen lang omgetoverd tot een heus beachvolleybalstadion. De beste beachvolleybalteams ter wereld reizen af naar de Domstad om het tegen elkaar op te nemen. Verspreid over de 4 dagen worden er 10 sessies gespeeld. Tickets zijn te koop per sessie.

Corona-proof

Om het evenement veilig te kunnen bezoeken en afstand te kunnen houden, heeft de organisatie een nieuw stadion ontworpen met skyboxen voor alle toeschouwers. Deze zijn te boeken per sessie. Binnen de skybox (voor 4, 6 of 10 personen) is er onvoldoende ruimte om 1,5m afstand van elkaar te houden. Wanneer je met meerdere huishoudens komt, worden er kuchschermen geplaatst om zo de COVID-19 maatregelen te handhaven.

Get your tickets!


Cookies op deze website

Vakantieinonsstadsie.nl maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.