I Draw Utrecht (verlopen)

Aug 14 - Sep 25, 2020
I Draw Utrecht (verlopen)

Ontdek Utrecht op een andere manier: al tekenend! I Draw neemt je mee op tekentour door de stad. Je ontdek leuke plekken en ondertussen teken je wat je ziet. Tekenen helpt om je hoofd even ‘uit’ te zetten. Je ervaart een relaxte belevenis in een levendige stad. Je hebt geen tekenervaring nodig! I Draw helpt je, geeft advies en laat makkelijke en wat moeilijkere voorbeelden zien. De tour is buiten en  1,5 afstand van elkaar houden is dus mogelijk.

De tour is geschikt voor elk tekenniveau, want het tekenen gaat snel en eenvoudig. De wandeling is ongeveer 2,5 kilometer lang. Tijdens de tekentour teken je typische Utrechtse elementen en geeft de begeleider een demo handletteren. Zo leer je op een mooie manier schrijven.

Op de vrijdagen 14, 21 en 28 augustus en 4, 11, 18 en 25 september kun je deelnemen. De tours vinden plaats in Utrecht centrum van 9:30 – 12:00 uur en in Lombok van 13:30 tot 16:00 uur en kosten €35,- per persoon.

I draw


Cookies op deze website

Vakantieinonsstadsie.nl maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.