Free Walking Tour Utrecht

Jun 1 - Oct 31, 2020
Free Walking Tour Utrecht

Is dit de eerste keer dat je Utrecht bezoekt of woon je er al een aantal jaar maar wil je meer leren over je eigen stad? Loop dan mee met de lokale gidsen van Free Walking Tour Utrecht! Gedurende een wandeltocht van 2 uur vertellen de gidsen over de geschiedenis, ontdek je verborgen plekken en krijg je extra tips over wat er nog meer te doen is in onze mooi stad.

Met een leuke mix van educatie en entertainment kom je er onder andere achter waar de Dom toren neerkomt mocht deze ooit omvallen, kan je met nijntje knuffelen, een biertje drinken in een verborgen kerk en leer je om te gaan met al die tien duizenden fietsers die je voorbij razen. Elke donderdag t/m zondag om 13:30 en een extra tour op vrijdag en zaterdag om 10:30 staan de gidsen klaar op het Domplein om je rond te leiden. Je kunt ze gemakkelijk herkennen aan de witte paraplu die ze omhooghouden.

De tour is volledig Engelstalig. Reserveer online en loop mee met onze volgende tour! Uiteraard worden de corona-maatregelen nageleefd.

Free Walking Tour


Cookies op deze website

Vakantieinonsstadsie.nl maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.