Casa Cammingha (verlopen)

Jul 11 - Aug 30, 2020
Casa Cammingha (verlopen)

Beleef de warme, zwoele zomeravonden in de kasteeltuin van Casa Cammingha in Bunnik. Geniet onbeperkt van pizza’s en Italiaanse lekkernijen, heerlijke wijnen en goed gezelschap!

Van 11 juli t/m 30 augustus kun je dineren in de buitenlucht bij het Italiaanse pop-up restaurant Casa Cammingha. De tuin van Kasteel Cammingha wordt deze zomer omgetoverd tot een ristorante Italiano in festivalsferen. Je start de avond met antipasti, waarna onze medewerkers langskomen met rijkelijk belegde pizza’s, gebakken in de twee grote steenovens naast het terras. Vanuit de koffietruck worden Italiaanse koffies voor jullie bereidt en je sluit de avond af met desserts als tiramisu en panna cotta.

De hele avond dineer je onbeperkt voor maar €24,50! Ben je benieuwd en wil je ook langskomen? Vanwege het beperkt aantal plaatsen raden we je aan niet te lang te wachten met het maken van een reservering. Meer informatie en reserveren kan op de site van Casa Cammingha!

Casa Cammingha

 Cookies op deze website

Vakantieinonsstadsie.nl maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.