Monday, August 3

Mama Mia!

Voor overheerlijke Italiaanse pizza’s hoef je echt niet helemaal naar Italië af te reizen. In Utrecht zijn genoeg leuke plekken waar je kunt genieten van deze Italiaanse specialiteit. Wij maakten een lijstje met de beste pizzeria’s in town!

Satriale’s

Bij Satriale’s op de Plantage serveren ze ambachtelijke Napolitaanse pizza’s uit een traditionele houtoven. Het zijn niet zomaar pizza’s, maar pizza’s van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt van het speciale ‘Pinsa Romana’ meel uit Italië. Verlaat deze pizzabar nooit zonder de huisgemaakte tiramisu te hebben geproefd. Verrukkelijk!

Pizza Beppe

Met drie vestigingen in Utrecht zit er vast wel een Pizza Beppe bij je in de buurt. En dat komt goed uit, want hier móet je de pizza’s echt een keer geproefd hebben. De pizza’s worden bereid met onder andere San Marzano tomaten, buffelmozzarella uit de Campania en de pizza’s worden gebakken in een handgemaakte duurzame steenoven. Je vindt Pizza Beppe aan de Vleutenseweg, Jan van Scorelstraat en Hardebollenstraat.

Bastacosi

Wanneer je Bastacosi binnenstapt waan je je meteen in Italië. Op de menukaart staan maximaal 15 verschillende pizza’s waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Ook dit concept kun je op drie verschillende plekken in ons stadsie vinden. Net als Pizza Beppe zitten er vestigingen op de Vleutenseweg en Jan van Scorelstraat. Daarnaast kun je ook op de Biltstraat terecht voor zo’n ronde zaligheid.

Loft88

Loft88 is geen typische pizzeria, want er staan ook gerechten als tournedos en pokébowls op het menu. Echter, de pizza’s die je hier bestelt zijn ontzéttend lekker. Onze favoriet? De Prosciutto e tartufi met San Marzano tomaten, mozzarella, truffelmascarpone, parmaham, rucola en Parmezaanse kaas. Je vindt Loft88 op een idyllisch plekje op de Biltsestraatweg, net buiten het centrum.

Cookies op deze website

Vakantieinonsstadsie.nl maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.